Please enable JS

Sessions d'entrenament 2020

Entrenament 1

Entrenament 1

Punt de trobada: Manolita
Lloc entreno: Riu/volta a Lleida

Ja està aquí el primer entrenament de Lleida Go Run it!!! No us perdeu aquesta primera sessió d’entrenament a la que sortirem del local de la Manolita i acabarem al mateix lloc gaudint de la música i ball!!!
L’objectiu d’aquesta primera sessió és una presa de contacte amb el grup de nivell escollit i amb els companys mentres gaudiu corrents.

Manolita

Informació de la sessió
Entrenament 2

Entrenament 2

Punt de trobada: Bar Unplug
Lloc entreno: Riu

Quin és el lloc per excel.lència a Lleida per anar a córrer... caminar... anar en bicicleta...? Doncs... el nostre Riu Segre!!! Però avui realitzarem un farleck!!! El coneixeu? Consisteix en un entrenament amb canvis de ritme!!! Si voleu provar-ho, no US ho perdeu!!!


Informació de la sessió
Entrenament 3

Entrenament 3

Punt de trobada: Passeig de Ronda 47
Lloc entreno: Castell Templer de Gardeny

Avui Runners conquerirem un Dels punts alts i culturals de Lleida i no és la Seu Vella… Sabeu a quin em refereixo? Doncs...al Castell Templer de Gardeny!!!! Pujarem i baixarem unes quantes vegades… fins que notem la fatiga a les nostres cames!!!


Unicars Ponent

Informació de la sessió
Entrenament 4

Entrenament 4

Punt de trobada: Riu Ter, 9 (Oficines ATLAS)
Lloc entreno: Camps Elisis / Riu

Tornem a la rutina dels Runners i avui sortirem des de Atlas Energia per realitzar un entrenament novedós que es diu Cardiotraining. Si voleu saber en què consisteix, no us ho penseu i veniu!!! Sortirem rodant tots junts i després ens dividirem per nivells; uns aniran als Camps Elisis i una altres al nostre estimat Riu.

Atlas Energia

Informació de la sessió
Entrenament 5

Entrenament 5

Punt de trobada: Carrer Ton Sirera (Instituts - Riu)
Lloc entreno: Pistes atletisme de Joan Oró

Després d’uns bons entrenaments, avui toquen sèries curtes per millorar la “xispa” en cursa. I quin lloc millor que fer-les a la pista d’atletisme dels instituts? No falteu i veniu a gaudir-les segons el vostre nivell!!!


SP Activa

Informació de la sessió
Entrenament 6

Entrenament 6

Punt de trobada: Instal·lacions de Sportlast a Alpicat.
Lloc entreno: Voltants d'Alpicat.

Avui Lleida Go Run It es desplaça a Alpicat per a visitar les instal·lacions de Sportlast i ademés podrem provar el seu material mentres rodem pels camins i senders d’aquest magnífic poble. Animeu-vos!!!


Sportlast

Informació de la sessió
Entrenament 7

Entrenament 7

Punt de trobada: Pistes Basses Alpicat
Lloc entreno: Pistes Basses Alpicat

Torna el Bombers Running Day ! La sessió més pedagògica i més intensa del Lleida Go Run It. Els nostres entrenadors personals us esperen a la pista d'atletisme de les Basses d'Alpicat. 

BBVA

Informació de la sessió
Entrenament 8

Entrenament 8

Punt de trobada: Nexus
Lloc entreno: Canal, agrònoms, Dolceta...

Al final perdrem la por a les sèries!!! Aquesta setmana tornen altre cop les sèries, però llargues. Això sí, cada grup les farà segons el seu ritme i objectiu. Apte per tothom i imprescindibles per poder millorar la teva marca personal. Acceptes el repte de fer-les?

Nexus

Informació de la sessió
Entrenament 9

Entrenament 9

Punt de trobada: Parc de l’Aigua
Lloc entreno: Parc de l’Aigua i voltants

Mama...Papa… Què aneu a córrer? Vull venir amb vosaltres!!!! Doncs aquest cop sí, perquè anirem tots plegats a participar a la Family Training Session. Aquest any us proposem una sessió lúdica en família. Veniu a gaudir un diumenge diferent.

Albert Soler

Informació de la sessió
Entrenament 10

Entrenament 10

Punt de trobada: Parc de Bombers
Lloc entreno: Parc de Bombers

Torna l'entrenament de qualitat a Lleida Go Run It amb un Tempo. Consisteix en mantenir un ritme constant durant uns minuts o kms...
Animeu-vos!


Espai Tecnológic

Informació de la sessió
Entrenament 11

Entrenament 11

Punt de trobada: Ekke
Lloc entreno: Ekke

Quins nervis!!! 4 dies... i ja està aquí la Cursa dels Bombers de Lleida!!! Per tant, avui és l’últim entrenament de qualitat previ a la cursa. Tornem a proposar-te un nou repte posant a prova tot l’aprés i entrenat fins ara. Últim esforç abans de diumenge. Som-hi!!!

Ekke

Informació de la sessió